Rasmuksen vointi on taas paljon parempi. Hirveen nopeesti muuttuu tilanteet ! Olisi siirretty jo eilen maanantaina takasin epilepsiaosastolle, kun kohtaukset pysyneet poissa lauantain jälkeen, mutta lääkärit keksivät ottaa koepalat maksasta, lihaksesta ja ihosta. Tutkivat löytyykö jotain harvinaista perinnöllistä aineenvaihduntasairautta. Pelottaa, että jotain löytyy !!! Sillä sehän ei tiedä ollenkaan hyvää... Mutta toisaalta hyvä, kun tutkivat !

Ne koepalojen otot sujuivat hyvin ja pikkunen nukkuu nyt siellä unilääkkeitä pois ja on varmuuden vuoksi hengityskoneissa. Tarkkailevat vointia teholla 18h eli huomenna siirtyy epilepsiaosastolle taas.

Maito on taas alkanut maistua ja eilen kolmen syötöllä söi 20ml, mutta halusi lisää ja hotkaisi kaiken hetkessä ! :) Äidin ja isin syliinkin pääsi vähäksi aikaa, vaikka johtoja ja letkuja meni joka paikasta... :/

Oon pitkän aikaa ihmetellyt Rasmuksen ja Matun vauvakuvia. Pojat näyttää niin samanlaisilta, mutta kuitenkin erinäkösiltä. Eilen Rasmus oli turvonnut naamasta ja jo oli isoveljen näköinen ! Se ero niillä on sitten ollutkin ;)

Oma vointi ? Suohon on upottu aika syvästi... mutta pää on vielä -toistakseksi ainakin- pinnalla !!! :)