Rasmus oli eilen ihanan virkkuna ! Hereillä ollessaan viuhto käsillä ja jaloilla ihan mahottomasti. :)) Sanoin hoitajalle, että se vaikuttaa nyt ihan tavalliselta vauvalta ja hän sanoi, että on samaa mieltä. Jos ei tietäis, niin mistään ei huomaa (no, jos ei oteta lukuun kaikkia pikku mustelmia, piikin jälkiä, hiusten leikkuita jne..), mitä kaikkea meiän reppana on saanut kokea. :(

1265471.jpg

1265474.jpg

1265475.jpg

Little brother

1265476.jpg

1265477.jpg

ZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1265483.jpg

Keskiviikkona Rasmukselta otetaan vielä uudestaan näyte selkäytimestä. Se on aikasemminkin otettu, mutta tulos ei ollu paikkaansa pitävä, sillä hän oli ollut näytettä edeltävänä aikana sokeritipassa. Toiveissa olis, että sen jälkeen päästään kotiin (siis to tai pe).

Kohtaukset on siis pysyneet taas poissa ja lääkkeet menee suun kautta (just eilen saatiin nenämahaletkukin pois !). Se on kyllä kumma, miten noin pieni osaa pistää vastaan lääkkeiden annossa ! :o Kun on lääkettä tulossa, niin laittaa suun ihan viivaksi, ja kun suuhun väkisin tuuppaa lääkettä, niin pikkumies ei suostu nielemään !!! Vähän kyllä hirvittää, kun lääkkeitä pitää antaa neljästi päivässä (ainakin toistaseks) ja kaiken olis pakko mennä suuhun ja pysyä siellä...! Mutta kai kaikkeen tottuu..