Kävin Rasmusta kattomassa teho-osastolla. Äitin pikkunen se siellä nukku vaan, eikä siihen voinu edes koskea, saati sitten syliin ottaa, koska EEG oli päällä ja Rasmus on kuulemma ollu arka kosketukselle eli heti alkaa oireilemaan kohtausmaisesti.
 
Tapasin neurologin, joka kertoi, että Rasmus on saanu viime yönä yli 10min kohtauksia, joiden aikana kasvojen väri muuttunu sinertäväksi. Pahentuneet siis tosi paljon !!! Millonkaan ennen Rasmus ei oo sinertäväksi mennyt !!! Ja muutenkin kohtaukset pidentyneet (aikasemmin pisin on ollu 7min). Ottaneet sitä EEG:tä ja tilanne aivoissa on pahempi kuin koskaan ennen ! Siellä on nyt siis paljon enemmän häiriöitä. Epäilevät, että joku tosi harvinainen synnynnäinen sairaus aiheuttais kohtaukset, jota ei oo kokeissa näkyny.
 
Rasmus on vaikea lääkkeiden kanssa, toiset ei vaikuta ja toiset vaikuttavat niin, että koko pojan olo huononee, joten lääkärit ovat ihmeissään ja kokeilevat vähän kaikennäköistä. Nyt ovat antaneet unilääkettä, jotta poika olis vähän niinku pienessä koomassa, että aivot pysyis "suojassa"... Tai jotain.
 
Että tällästä tällä kertaa. emcry.gif