Koska kotiuduimme sairaalasta niin pikaisesti synnytyksen jälkeen täytyi meidän mennä maanantaina lääkärintarkastukseen Hyvinkäälle. Siellä kerroin lääkärille vauvan ihmeellisistä kohtauksista.. Hän jännittyy vähäksi aikaa ja menee punaiseksi, jonka jälkeen alkaa itkeä. Jäimmekin heti Hyvinkäälle tutkimuksiin. Hänestä otettiin verikokeita, pään ultra ja myös EEG olisi otettu, mutta kone meni rikki Rasmuksen siellä ollessa (Hyvinkäällä on kaksi konetta, mutta toinen oli mennyt rikki jo aikasemmin samana päivänä !!! :o ). Niinpä hänet siirrettiin maanantai-iltana lastenklinikalle.

Sen jälkeen pikkuisen elämään onkin kuulunut kokeita ja tutkimuksia yksi toisensa jälkeen... Toistaiseksi ei ole selvinnyt muuta, kuin että kohtauksien aikaan oikean puoleisessa aivolohkossa tapahtuu sähköpurkaus. Nyt siis tähän purkaukseen etsitään syyllistä. Eniten epäillään, että se olisi jonkun viruksen aiheuttama, mutta kokeiden tuloksien saamisessa kestää aikansa.

Tässä kuvia eiliseltä sairaalareissulta...

1198863.jpg

1198865.jpg

Kauheasti on härveleitä ympärillä, mutta suurin osa vain varmuuden vuoksi. Rasmus kuitenkin hengittää ihan itse, eikä tarvitse edes lisähappea enää (tiistaina vielä tarvitsi). Monitorissa näkyy hapetusarvo ja pulssi. Oikean puoleisesta koneesta tulee tipalla sokeriliuosta. Tipalla annetaan myös lääkkeet, joita nyt on 4. Kahta epilepsia lääkettä, viruslääkettä ja tulehduslääkettä, nämä vain varmuuden vuoksi.

1198866.jpg

1198867.jpg

1198868.jpg

Tiistaina saatiin ruiskulla menemään 3ml mun lypsämää äidinmaitoa ja eilen tuttipullolla 5ml ! Tästä se lähtee, pikkuhiljaa :)

1198869.jpg

 

Kannattaa käydä täällä välillä kurkkimassa.. Yritän parhaani mukaani käydä päivittämässä tietoja... :)

Tänään isovelikin lähtee Rasmusta kattomaan sairaalaan, kun on jo kovasti ihmetellyt missä vauva oikein on ja miksi ei tule jo kotiin.